Tratament peeling chimic

Regenereaza-ti pielea pe fast forward cu un tratament non invaziv – Tratament peeling chimic facial

Cand vrei un ten mai tanar si o piele mai ferma, peelingul chimic te va ajuta sa-ti atingi obiectivele de frumusete. Acest tratament modern nu mai este o noutate pentru nimeni, iar motivul pentru care tot mai multe femei apeleaza la el este unul singur: are rezultate vizibile. Odata cu trecerea timpului, tenul are mereu de suferit. El poarta in mod constant urmele poluarii,oboselii, imbatranii, dietelor neadecvate – factori ce lasa amprente semnificative asupra lui si strica aspectul general al chipului. Peelingul chimic poate combate toate aceste efecte, creand un efect de reintinerire vizibila.

Ce este tratamentul peeling chimic?

Peeling-ul chimic este o procedura care indeparteaza celulele moarte de pe fata cu ajutorul unei substante chimice, printr-o penetrare de o anumita superficialitate sau profunzime, in functie de nevoie. In functie de profunzimea tratamentului, se va folosi un agent chimic specific, conform cu nevoia tenului tratat, precum alfa hidroxiacizi, acid glicolic, acid salicilic, acid tricloracetic (TCA) si altele, de concentratii diferite. Exista 3 tipuri de peeling: cel superficial, in epiderm; cel mediu, in derm, si cel profund, ce se realizeaza in sala de operatie. In functie de nevoia pielii si de beneficiile dorite, primele 2 pot contribui la obiectivele de frumusete si nevoile specifice ale fiecarei paciente.

Ce avantaje are tratamentul de peeling chimic?

Pielea imbatranita, obosita, cu cicatrici sau afectata de diversi factori precum fumatul, acneea, varicela, pigmentarea si altele, are cel mai mult de castigat de pe urma unui tratament de peeling chimic. Cu ajutorul acestuia, tenul va fi reintinerit, netezit, textura lui va fi reparata si imbunatatita, ridurile si liniile vor fi reduse. In plus, va ajuta la uniformizarea culorii pielii, reducerea petelor si a porilor sau a altor imperfectiuni. Efectele de anti-imbatranire si regenerare in profunzime vor fi cu adevarat iubite de pacientele ce opteaza pentru acest tratament.

Cum se face tratamentul de peeling chimic?

Peelingul chimic presupune o exfoliere/ arsura chimica a pielii, la adancimea dorita, ce descuameaza straturile profunde pentru a se realiza netezirea si reintinerirea pielii si atenuarea defectelor si imperfectiunilor. Tratamentul se recomanda in lunile reci, cand pielea nu este expusa la soare. Timp de cateva zile, o usoara roseata este normala, insa produsele dermatocosmetice indicate post peeling vor ajuta la refacerea acesteia cu succes.

Timp de 2 luni de la peeling, se va recomanda utilizarea cremelor cu factor de protectie, cat si a celor menite sa hidtrateze si sa vitaminizeze pielea, pentru a mentine rezultatele durabile asupra pielii. Odata intinerita, pielea ta va deveni din nou cea mai buna prietena a ta si iti va oferi increderea necesara zi de zi in frumusetea ta.

Contacteaza-ne