Tratament microneedling

Rejuveneaza-ti chipul cu un tratament facial modern! *** Tratament microneedling***

Un boost de intinerire al pielii se obtine usor cu acest tratament de microneedling – un tratament minune ce stimuleaza sinteza fibrelor de colagen la nivelul pielii.

Microneedlingul stimuleaza inductia de colagen propriu, ajutand organismul sa se refaca si sa se vindece, mai ales dupa leziuni. El poate inlocui cu succes procedurile de tip laser sau peeling chimic, fiind chiar mai benefic pentru piele. La final, pielea va fi volumizata si reimprospatata, iar tu te vei simti cu adevarat intinerita.

Ce este tratamentul microneedling?

Microneedlingul este o procedura estetica ce creeaza sute de micro-perforatii la nivelul pielii, stimuland formarea de noi straturi de colagen si elastina. Cu un aparat special ce contine 15 ace sterile extrem de subtiri, terapia se recomanda oricarui tip de piele, putand fi folosita pe fata, gat, decolteu, sau zone cu vergeturi, semne, etc. o sedinta de tratament dureaza maxim o ora, cu ajutorul unei creme anestezice, si cu recuperare rapida post procedura. In tratament, se utilizeaza de asemenea si substante active, in amestec, precum acid hialuronic, vitamine, oligoelemente, aminoacizi, minerale, si altele, ce vor aduce un plus de refacere si regenerare a pielii.

Ce avantaje are tratamentul microneedling?

O femeie moderna ce alege microneedlingul se va bucura de o multitudine de beneficii. Pielea va fi din noua ferma, cu un tonus optim, hidratata si regenerata, ridurile de expresie vor disparea, cicatricele cauzate de acnee sau varsat de vant pot fi indepartate, vergeturile pot fi ameliorate iar petele cauzate de soare pot fi eliminate sau atenuate. In anumite cazuri, microneedlingul poate stimula chiar cresterea parului si reduce porii dilatati. Rezultatele se vor vedea inca dupa prima sedinta, insa pentru a obtine efectul maxim dorit, se recomanda minim 3 sedinte de tratament microneedling.

Cum se face tratamentul microneedling?

Dispozitivul utilizat in acest tratament microneedling contine ace fine ce penetreaza controlat epidermul pana la derm, unde au originea problemele pielii, precum ridurile, cicatricele, lipsa de hidratare sau fermitate, etc. Tratamentul se efectueaza cu o crema anestezica, iar apoi dispozitivul cu acele sterile alaturi de amestecurile de substante specifice se aplica in piele. Post tratament microneedling, poate aparea o usoara roseata, iar o saptamana dupa se va evita expunerea la soare si aplicarea unei creme cu protectie solara.

Odata realizat tratamentul, tu te vei putea bucura de o reinnoire a pielii, asa cum ti-ai dorit-o: hidratata, cu mai putine riduri, netezita, luminoasa si hranita inca din profunzime cu substante benefice ei.

Contacteaza-ne