Tatuaj semipermanent sprancene

Tatuaj semipermanent sprancene- ochi expresivi luni in sir

Daca vrei un contur redefinit si sprancene perfecte, atunci noul seviciu de tatuaj semipermanent sprancene este un must do.

Sprancenele rare sau cu goluri pot fi o problema in cosmetizarea fetei. Chiar si cand vrei sa ai un look natural, fara make-up, micropigmentarea este o solutie eficienta.

Ti-ar placea sa ai un contur permanent pe linia arcadei si a sprancenelor, care sa iti accentueze ochii, dar sa nu para a fi machiaj?

Cu 900 de lei, poti profita din plin de un look de diva in orice moment al zilei. Solutiile organice aplicate in timpul vopsirii si tusul nu lezeaza pielea si pot fi suportate in orice anotimp.

Ochii capteaza atentia si vin sa-ti completeze chipul perfect, cu simetria sprancenelor, acum conturate intr-un mod natural.

Tatuajul semi-permanent, micropigmentarea, sau dermopigmentarea este procedeul folosit pentru a corecta, creea, sau evidentia sprancenele.

Procedeul poate fi folosit pentru:

– definirea sau umplerea cu o culoare naturala sau poate mai intensa (dupa preferintele fiecareia) a unor sprancene rare

– o conturare suplimentara a unor sprancene deja dese, intr-o tehnica cu efect mai natural, cum ar fi ombre, shading, hairstrokes sau tehnici mixte

– a crea un contur mai discret al sprancenelor rare, pentru un efect seducator de cat-eye

– o ajustare de nuanta si de forma a unui tatuaj mai vechi care nu poate fi indepartat prin proceduri specifice.

Ca si la machiaj, specialistul nostru in beauty trebuie sa ia in calcul fizionomia clientei/ clientului, de eventualele imperfectiuni ale fetei si sa ajute la corectarea acestora. Sprancenele prea intense pot accentua imperfectiunile. De aceea e nevoie de o ajustare a nuantei, cat mai naturala si mai apropiata de culoarea firului de par.

Alte trasaturi care trebuie luate in calcul sunt culoarea pielii, a ochilor si a tipului de ten. Toate aceste elemente decisive in stabilirea tehnicii, formei, culorii de pigment folosite pentru a realiza un tatuaj semipermanent, care sa arate perfect dupa vindecare.

In arta tatuajului semipermanent, rezultatul urmareste desigur si simetria. Tocmai de aceea, inainte de a incepe se fac masuratori pentru a schita forma si grosimea sprancenelor.

Mai poti opta pentru o tehnica delicata cu rezultate naturale- microblading powder. Pret-800 lei.

Calitatea pigmentilor, alegerea cu grija a culorilor si preparea lor sunt esentiale pentru un tatuaj cosmetic de succes

  •  Beneficii:

• 🖊este o metoda de reumplere si redefinire a sprancenelor pentru un look natural

• ✍️ se foloseste crema anestezica-NU DOARE

• 🌱se folosesc pigmenti naturali. Nu apar alergii

• ⏰ Timp redus pentru sprancene perfecte in doar 1,5-2 ore

• 🖊 retus dupa 4-6 saptamani

• ⏳ rezistenta in timp pana la 2 ani

Daca si tu vrei sprancene perfecte si trasaturi mai expresive, programeaza-te pentru un retus cu micrblanding sau tatuaj semipermenant sprancene.

📲 021.321.3333 / 0752.321.333

🏬Bld. Corneliu Coposu, Nr. 35, Etaj 1, Bucuresti

Contacteaza-ne