Tatuaj de buze sempiermanent

Tatuaj de buze sempiermanent- let your lips do the talking

Daca vrei buze frumos definit si sa le maresti volumul intr-un mod armonios, atunci un tatuaj de buze sempiermanent poate fi solutia.

Procedura se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa-si contureze intr-un mod natural, integral sau partial, buzele.

Se spune ca arta machiajului poate imbunatati punctele forte ale unei persoane, iar cu aceasta tehnica, buzele devin mai atragatoare si seducatoare.

Buzele pline si rosii au fost mereu considerate un simbol al senzualitatii, iar daca nu ai timp sa te machiezi tot timpul, tatuajul semipermanent este de un real ajutor.

Astfel, poti arata impecabil, in orice moment, fara sa fie nevoie sa pierzi timp si bani pe machiajul zilnic si pe cosmeticele aferente. Desigur, ca dupa aceasta procedura poti aplica un gloss, un ruj sau te poti juca cu nuantele de nude ale balsamurilor de buze.

Ce este tatuajul semipermanent al buzelor?

Procedura de tatuare a pielii consta in introducerea in strtul superior al pielii, cu pigmenti organici apropiati de nuantele pielii, dar si cu pigmenti rosiatici.

Metoda in machiajul semipermanent este una ce tine de finetea cu care esteticianul o realizeaza, fiind cunoscuta si ca“micro-pigmentare”, repigmentare sau tatuaj cosmetic.

In functie de cererea clientului, se realizeaza conturarea si colorarea partiala sau totala a buzelor pentru a obtine un look minunat.

Poti alege dintr-o gama variata de tusuri, in functie de nuanta pielii, si intensitatea culorilor pe care o doresti. Specialista noastra in beauty iti va propune culorile potrivite, insa tu alegi nuanta ideala.

Daca buzele sunt simetrice, si pline, se poate opta pentruconturul buzelor. Se pigmenteaza conturul natural al buzelor tale, intr-o nuanta mai vie, ce aduce un plus de culoare si vivacitate.

Buzele subtiri pot fi si ele volumizate fara injectii, doar cu un contur atragator al buzelor, creand un efect de marire.

Tehnica de micropigmentare este ideala chiar si cand vorbim de colorarea buzelor in totalitate. Aceasta ofera un aspect improspatat, cu nuante naturale de roz sau rosu.

Beneficiile serviciului de tatuarea buzelor semipermanenta?

ai mereu buze sexy, gata rujate

– nu trebuie sa pierzi timp cu machiajul cand esti pe fuga

– se mentine pana la 4-6 saptamani, in functie de tenul fiecarui pacient si de nuanta aleasa

– nu impune restrictii

– nu doare, se efectueaza cu un anestezic de tip unguent local

– rezultate de durata

– se poate reveni pentru retus

– pigmentii naturali nu creeaza alergii

– pielea se recupereaza rapid, fiind necesara hidratarea buzelor cu un emolient special dupa tatuare

– scapi de rujul de pe pahare

– nu mai ai nevoie de farduri cand pleci la fitness sau la piscina

– buzele devin egale si atragatoare

Fie ca optezi pentru conturarea si colorarea partiala sau totala a buzelor, machiajul semipermanent al buzelor este solutia potrivita!

🔸Pret 1800 lei- retus inclus

📲 021.321.3333 / 0752.321.333

🏬Bld. Corneliu Coposu, Nr. 35, Etaj 1, Bucuresti

Contacteaza-ne