Radiofrecventa faciala

Ofera chipului tau un boost de tinerete cu radiofrecventa faciala!

Intr-o lume plina de provocari, o femeie moderna merita toate uneltele inovative necesare pentru a-si mentine frumusetea timp indelungat, de aceea iti propunem radiofrecventa faciala. Atunci cand pe chipul tau se astern oboseala, stresul, grijile si alte urme cotidiene, un tratament de radiofrecventa faciala te va ajuta sa iti oferi o infuzie de tinerete. Astfel, pielea imbatranita, ridata, fara tonus si stralucire, peste care a trecut timpul, poate fi ajutata cu aceasta terapie cu efecte sigure pe termen lung ce ofera rezultate uimitoare in liftingul facial modern.

Ce este tratamentul de radiofrecventa faciala?

Radiofrecventa faciala este un tratament ce foloseste capacitatea undelor electromagnetice de a genera energie si de a induce incalzirea anumitor structuri moleculare din tesuturile dermice si sub-dermice. Aceasta terapie revolutionara ofera pielii elasticitate si fermitate, ajutand la regenerarea colagenului si a elastinei, cat si la producerea unor noi depozite. Radiofrecventa faciala are efecte uimitoare de atenuare a ridurilor, creand in acelasi timp un efect de lifting facial, fara implicatiile unei operatii estetice chirurgicale ce implica timp, costuri si discomfort. Undele electromagnetice folosite in acest tratament de frumusete penetreaza cele 3 straturi ale pielii, tonifiind si intinerind pielea.

 

Ce avantaje are radiofrecventa faciala?

Acest tratament modern ofera o multitudine de avantaje. Reface fibrele de elastina si colagen, ofera pielii fermitate, defineste ovalul facial, atenueaza ridurile de expresie si liniile fine. In egala masura, ajuta si la inchiderea porilor dilatati, trateaza acneea, reduce gusa si pungile de sub ochi si stimuleaza oxigenarea trasaturilor. Dupa o sesiune de tratamente cu radiofrecventa, tenul tau va fi mult mai elastic, tonifiat si ferm, ca si cum ar fi disparut cativa ani de pe chipul tau iar timpul s-a dat inapoi. Efectele si rezultatele obtinute se vor vedea timp indelungat, oferindu-ti ocazia sa te bucuri din plin de aceasta infuzie de tinerete nou dobandita

Cum se face tratamentul de radiofrecventa faciala?

O sedinta dureaza doar 30 de minute pentru intreaga fata. In prima faza, se va aplica o crema conducatoare cu colagen pe care se va realiza radiofrecventa. Apoi, undele vor patrunde cele 3 straturi ale pielii, creand in zona tratata un camp electromagnetic in care energia este transformata in caldura. Aceasta incalzire localizata cauzeaza contractia fibrei de colagen, accelerand producerea de noi fibre de colagen si elastina. Aceasta contractie este cea care ofera rezultatele imediate, pe termen lung, netezind tenul in profunzime, hranindu-l si ajutandu-l sa functioneze iar la capacitate normala. Nu iti ramane decat sa te bucuri de noua tu din oglinda!

aquapeel

Contacteaza-ne