Forme mai voluptoase cu serviciul de marire fese cu acid hialuronic


Liniile corpului pot fi mai bine definite si mai atragatoare cu cea mai populara procedura in randul vedetelor, cea de marire fese cu acid hialuronic.

Zona soldurilor si a feselor este una ce aduce un plus de feminitate si senzualitate, iar forma lor trebuie sa fie perfecta. 

 

Acum, datorita celei mai revolutionare metode de remodelare corporala, poti obtine un posterior perfect, dintr-o singura sedinta.

Totul este realizat in 30- 90 minute, fara durere.

In ce consta procedura de marire fese cu acid hialuronic

Augmentarea fesiera se face cu injectarea acidului hialuronic in zona posteriorului, dupa ce s-a stabilit in prealabil care sunt rezultatele dorite.

Tratamentul, spre deosebire dde operatiile clasice cu silicon, nu lasa cicatrici si nu necesita incizarea zonei. In plus, recuperarea este mult mai facila, fara sa existe riscuri sau complicatii dupa procedura.

Aceasta se datoreaza faptului ca acidul hialuronic este o substanta secretata in mod normal de corp si este acceptata de tesutul moale.

Injectarea gelului resorbabil se face cu anestezie locala, pentru a preveni disconfortul din timpul tratamentului. Fesele capata imediat volum, devin mai proeminente, cu un aspect tonifiat.

Marele avantaj este ca poti sa obtii corpul mult visat, cu un aspect fit, fara sa mai faci efort constant cu exercitii la sala.

Pielea va arata perfect si dupa ce se resoarbe acidul hialuronic, intrucat acesta hidrateaza tesutul moale in profunzime luni in sir.

Dupa 12 luni, acidul se resoarbe, iar daca se reface procedura, va fi nevoie de o cantitate mai mica de gel pentru a redobandi forma dorita.

Recomandari medicale pentru augmentarea feselor cu acid hialuronic

marire fese cu acid hialuronic

Chiar daca acidul hialuronic este acceptat de corp, exista anumite recomandari pentru pacient:

 • Inainte de operatie nu se iau antiinflamatoare
 • Este recomandat ca pacientul sa nu aiba boli autoimune
 • Zona injectata nu trebuie sa aiba inflamatii sau boli de piele
 • Tratamentul nu e recomandat pacientilor cu boli de coagulare a sangelui
 • Nu este recomandat masajul puternic in zona in primele 24-48 ore

Avantajele procedurii de marire fese cu acid hialuronic

marire fese cu acid hialuronic

 • Obtii fese mai proeminente cu efect de lifting
 • Forma feselor e mai rotunda, fara exercitii obositoare
 • Profilul corpului este remodelat
 • Procedura se poate reface la 12 luni, injectandu-se o cantitate mai mica
 • Nu ramana cicatrici
 • Nu este necesara spitalizarea dupa procedura. Se poate reveni la activitatile normale dupa 24 ore.

Bucura-te si tu de un corp cu simetrii perfecte, mai armonios, cu tratamentul de marire fese cu acid hialuronic. Mai poti alterna acest servicu cu remodelare LPG si epilare definitiva cu laser, pentru un corp suplu si fin in orice moment. Programeaza-te la medicul specialist pentru consultatie, pentru a obtine tratamentul cel mai potrivit pentru tine: 021.321.3333 / 0752.321.333.

Pret: 3000 euro

Contacteaza-ne