Manichiura si pedichiura

Pentru unghii frumoase tot timpul

Unghiile ingrijite sunt cartea ta de identitate, iar cu serviciul de manichiura si pedichiura esti mereu gata de plecare.

Daca si tu vrei sa arati minunat in orice moment, si sa ai unghiile perfecte, fa-ti o programare acum.  Vezi lista de PRETURI.

Mainile vorbesc pentru noi si sunt un simbol al delicatetii si senzualitatii feminine. De aceea, manichiura de zi sau pentru ocazii speciale spune povestea noastra.

Manichiura cu oja multicolora este una din cele mai fascinante tehnici. Aici fiecare detaliu completeaza stilul ales pentru unghiile tale. Poti avea unghii cu pattern marble, jocuri florale, accente stralucitoare cu glitter, fundite sau modele geometrice si strasuri.

Daca vrei ca oja sa reziste mai mult, poti opta pentru unghii cu oja semipermanenta Cupio.

  • Oja semipermanenta Cupio este un tip de oja foarte rezistenta, aplicata si activata cu ajutorul luminii UV din interiorul unei lampi.
  • Nu vei simti niciun disconfort in timpul procedurii.
  • Ea are textura si finisajul unei oje normale, insa ce o face speciala este rezistenta ei. Poate rezista pe unghii si pana la 4 saptamani fara a se coji cand iti folosesti mainile.
  • Finisajul este unul uniform si pefect intins. Gama de culori Cupio este variata, cu un paletar divers, ca tu sa-ti poti alege nuantele preferate.
  • Le poti schimba ori de cate ori vrei, fara sa deteriorezi unghia, la noi in salon.

Alege-ti culoarea preferata si pregateste-te sa fii frumoasa din cap pana-n picioare. Vezi lista de PRETURI si servicii de beauty.

Contacteaza-ne