Liposuctie gusa- eliminarea barbiei duble, dintr-o singura procedura


Linia gatului poate fi mult mai supla si mai ferma, cu o procedura rapida de liposuctie gusa. Acest tratament eficient, este indicat atat femeilor, cat si barbatilor. Procedura nu creeaza durere si consta in eliminarea depozitelor de grasime de sub barbie, prin lipoaspiratie.

 

Gusa poate aparea din cauza mai multor factori:

– inaintarea in varsta

– pierderea elasticitatii pielii

– slabirea brusca

– tulburari tiroidiene

– luarea in greutate

 

 

 

Care sunt recomandarile medicale inainte de procedura de eliminare gusa

-In primul rand, se realizeaza un consult in cadrul cabinetului Art Estetic de catre unul din medicii nostri specializati in estetica faciala. In functie de dorintele pacientului, se stabileste care este rezultatul imbucurator ce se poate obtine.

-Fiind o procedura usor de suportat de corp, se efectueaza o anestezie locala.

-Nu este recomandat pentru pacientii cu depuneri de grasime in exces si cu o piele fara tonus, sau fara o capacitate medie de retractie, deoarece rezultatul va fi nesatisfacator. In aceasta ultima situatie, liposuctia va fi obligatoriu completata de lifting facial si cel al gatului.

– Procedura nu este indicata nici pacientilor cu edem la gat.

Cum se realizeaza un tratament de liposuctie gusa

Inainte de procedura se curata pielea cu o solutie antiseptica la nivelul regiunii faciale. In cazul barbatilor este necesara inlaturarea pilozitatii faciale. Femeile, daca e cazul, pot face o epilare cu ceara cu aproximativ 2 zile inainte.

Liposuctia gatului pentru reducerea sau eliminarea efectului de barbie dubla, se face prin intermediul unor incizii mici, in zonele mai putin vizibile de sub menton.

Se insereaza o canula la nivelul inciziilor, timp in care canula este conectata la o mica pompa de suctiune. Se mai poate face suctiunea cu o seringa, dupa ce s-a realizat mai inainte o infiltratie cu o solutie speciala, ce face mai usor accesul canulei. Prin aceasta se face inlaturarea grasimii treptat, fara sa se simta durere. Astfel se extrage ghidat, depunerea de grasime in exces de sub barbie.

Eliminarea gusei prin lipoaspiratie, se face asa cum am zis sub anestezie locala si daca e cazul, cu o sedare usoara, in cazul pacientilor mai anxiosi.

Dupa eliminarea grasimii, se inchid inciziile cu ajutorul unor suturi fine sau cu ajutorul unor plasturi speciali, care nu lasa urme si grabesc procesul de vindecare.

Procedura in sine dureaza putin, iar in doar 15-30 minute, esti gata de un nou look, mai suplu si mai bine definit.

Recuperarea se face in 2 saptamani, timp in care pacientul poate purta un pansament compresiv, care sa mentina pielea stransa la locul interventiei.

Programeaza-te la medicul specialist pentru consultatie, ca sa iti recomande tratamentul cel mai potrivit pentru tine: 021.321.3333 / 0752.321.333.

Daca si tu vrei sa ai un chip mai atragator, mai subtire si mai bine subliniat, te poti baza pe un tratament de liposuctie gusa.

Pret: 1000 euror

Contacteaza-ne