Lifting Non Invaziv

Ce este liftingul non invaziv?

Aceasta procedura faciala imbina radiofrecventa cu ultrasunetele pentru a reda fermitatea tenului. Fiecare sedinta va stimula refacerea colagenului si a elastinei din organism pentru ca pielea ta sa fie rejuventata. Efectul acestui tratament este instant si nu afecteaza pielea. Astfel, iti ajunge o pauza de pranz pentru a da o fuga si a pleca de la noi cu cativa ani in minus, care vor disparea de pe chipul tau ca prin minune.

Ce avantaje are liftingul non invaziv?

Procedura oferita de Art Estetic aduce cu sine o multitudine de avantaje. In primul rand, te scapa de problema pielii lasate si fara tonus, fara bisturiu. Un lifting non invaziv este nedureros si eficient, fara folosirea acelor. Astfel, fata de procedurile chirurgicale, nu va fi nevoie de perioada de recuperare post interventie. La fiecare sedinta de lifting non invaziv, tesutul va fi stimulat, imbunatatindu-se circulatia sangelui si stimulandu-se crearea de colagen si elastina. Pielea ta va primi un adevarat rasfat si un boost binemeritat de tinerete.

Mai mult, efectele se observa de la primele sedinte: ridurile sunt reduse, urmele de imbatranire sunt mult estompate iar conturul fetei va fi redefinit si sculptat armonios. Rezultatele acestei terapii pot dura pana la 2 ani, timp in care tu te poti bucura de un look spectaculos.

In ce zone ale fetei se poate face liftingul non invaziv?

  • Terapia oferita de Art Estetic se poate folosi pe cele 3 zone ale fetei, dar si pe gat si decolteu. Liftingul poate fi aplicat in zona ochilor si a gurii, pe obraji, barbie, pe linia maxilarului, dar si la nivelul gatului si al decolteului.
  • Tratamentul facial poate fi aplicat pe orice tip de piele, ajutand la mentinerea unui aspect tanar, proaspat, stralucitor. iar boostul de incredere rezultat in urma lui va fi de fapt cel mai mare avantaj de care pacienta se poate bucura timp indelungat.

Contacteaza-ne