Lifting nazal

Lifting nazal – Modeleaza armonia nasului tau cu acid hialuronic!

Cate dintre noi nu si-a dorit dintotdeauna o alta forma a nasului, una mai armonioasa si mai finuta? Forma acestuia reprezinta unul dintre cele mai intalnite motive de nemultumire in fizionomia faciala a omului. Art Estetic iti ofera posibilitatea remodelarii nechirurgicale a nasului cu o metoda minim invaziva, cu una dintre cele mai iubite substante din cosmetica la momentul actual: acidul hialuronic. Astfel, poti spune adio formei nemultumitoare a nasului tau pentru a intampina o noua armonie faciala! Acidul hialuronic poate ascunde cu succes cocoasa nazala.

Ce este tratamentul de  lifting  nazal?

O metoda moderna si neinvaziva de infrumusetare si corectie estetica, liftingul nazal – sau rinoplastia nechirurgicala – este procedura prin care se  modeleaza conturul nasului cu ajutorul unor injectii cu acid hialuronic. Ea se adreseaza depresiunilor nazale care prin umplere pot remodela si oferi pacientei forma dorita de ea.  Procedura de lifting nazal cu acid hialuronic ajuta la corectarea diverselor depresiuni/santuri nazale, corectarea aspectului de nas ‘cocosat’, ridicarea varfului si refacerea profilului nazal, etc.

 

Ce avantaje are liftingul nazal?

Alaturi de corectarea formei nazal, liftingul nazal cu acid hialuronichidrateaza zona injectata, eliminand micile riduri si imperfectiuni. Varful poate fi ridicat, profilul nazal poate fi corectat pentru a oferi mai multa simetrie si armonie fetei, insa boostul de incredere in propriul look post interventie este de nepretuit. In plus, procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare, evitandu-se inesteticele vanatai sau dureri aferente in general unei interventii chirurgicale. Noile modificari de forma si pozitie ale nasului rezultate in urma tratamentului vor contribui la un chip mai frumos, sculptat si armonizat astfel incat trasaturile fetei tale sa fie puse in evidenta cat mai frumos. Vestea si mai buna este ca rezultatele obtinute se vad pana la 2 ani.

 

Cum se face tratamentul de lifiting nazal?

Procedura se va realiza cu anestezie locala, urmand ca apoi sa se injecteze acid hialuronic in diferite zone ale nasului pentru a modifica forma si pozitia in functie de cerintele pacientei. Intreaga procedura dureaza intre 20-60 de minute, cu un grad nimim de discomfort, asociat doar micilor intepaturi. Imediat dupa injectare, iti vei putea relua activitatea obisnuita, bucurandu-te de noul tau aspect creat asa cum ti l-ai imaginat!

Programeaza-te