Sterge trecerea timpului printr-un lifting cu fire PDO


Cine n-ar vrea sa dea in urma anii, si sa aiba un look mereu tanar? Este posibil, cu procedura de lifting cu fire PDO. In cel mai scurt timp, obtii chipul perfect rejuvenat, care se mentine astfel pe termen lung. Secretul tau: firele resorbabile.

Pielea de pe chip si gat poate fi ferma, fara zonele lasate, ce apar de-a lungul vietii, dar mai ales, fara riduri, datorita acestor fire magice.

 

Tot mai multe persoane prefera sa renunte la operatiile de remodelare faciala, in locul unor interventii minim invazive, cu rezultate uimitoare. Tratmentul cu fire PDO iti ofera rezultate asemanatoare cu cele ce apar dupa o procedura chirurgicala de indepartare a surplusului de piele si de ridicare a acesteia.

Tratamentul cu fire resorbabile- secretul frumusetii

Firele resorbabile din polidioxanona se utilizau in suturi, in chirurgia medicala. Ulterior s-a observat ca pe acest fir PDO se face o reactie de fibroza, foarte utila in procesul estetic de lifting facial. Prin acestea nu numai ca se tine pielea ridicata, dar se stimuleaza productia de neocolagenului. Asta inseamna ca se activeaza productia de colagen de tip 1 si 2, similar cu cel care se gaseste in structura pielii bebelusilor.

Ele se introduc intr-o retea vectoriala, pentru a crea acel efect de lifting din zona pometilor, a gurii si pentru a diminua ridurile.

In functie de cum a afectat gravitatia pielea, si de gradul de ptoza, se poate face ridicarea pometilor, cu fire introduse subcutanat cu o canula pe care se introduce firul. Totul se face cu anestezie locala, pentru a elimina disconfortul.

O alta zona ceruta de pacienti pentru a recontura fata, este zona mandibulei. Fie ca optezi pentru contur mandibular cu acid hialuronic, sau pentru lifting cu fire PDO, vei obtine pe loc un chip redefinit.

Rezultatele se mentin pana la 3 luni, pielea fiind mai ferma si mai intinsa dupa aceasta procedura.

Firele se resorb pe deplin in aproximativ 2 ani, fiind biocompatibile.

Ce tipuri de fire de suspensie exista

Aceste fire resorbabile se aleg dupa gradul de cadere al pielii si dupa zona in care se face interventia.

Mai exact, se poate opta pentru:

  • fire simple sau mono
  • fire cu micro-incizii, sau zimti fini
  • fire PDO rasucite sau screw.

Firele mono sunt folosite pentru un efect instant de rejuvenare, intinderea, corectarea si netezirea ridurilor.

Firele screw, pentru rejuvenare, intinderea, netezirea ridurilor, restructurare si volumizare.

Firele COG sunt pentru structurare si reconsolidare.

Firele ancora sau Anchor, sunt pentru fixare si lifting puternic al tesutului.

Pielea arata mai tanara, mai ferma si devine mai elastica si mai tonifiata, din interior. In plus, chiar si dupa ce se resorb firele, pielea arata mai bine ca la inceput.

In cazul in care se doreste o ridicare a pleoapei superioare, se poate opta pentru blefaroplastie. Da un refresh pielii si uita de riduri cu cea mai inovatoare tehnica de beauty: lifting facial cu fire PDO. Programeaza-te la medicul specialist pentru consultatie, ca sa iti recomande tratamentul cel mai potrivit pentru tine: 021.321.3333 / 0752.321.333.

 

Contacteaza-ne