Lifting buza superioara- procedura minune pentru buze sexy


Una din cele mai noi proceduri estetice care a crescut rapid in popularitate, este cea de lifting buza superioara. Cunoscuta la nivel international pentru rezultatele uimitoare de infrumusetare, procedura de infrumusetare este acum in topul celor mai cerute interventii.

Tehnica de beauty este o operatie estetica usora, care face practic o ridicare discreta a buzei de sus, lasand gurii un aspect usor intredeschis.

 

Liplift- ce este si cum se realizeaza

Prin liplift se redefineste conturul si forma buzelor, oferind gurii un aspect mai plin, mai atragator si cu siguranta reintinerit. Operatia mai este asociata cu marirea buzelor cu acid hialuronic. Daca volumizarea buzelor nu este facuta corect, buza de sus poate capata un aspect umflat pe toata dimensiunea buzei, in loc sa creasca in volum in inaltime.

Pentru a evita acel aspect de “duckface”, liftingul este cea mai indicata solutie, fie ca e asociata cu volumizarea cu acid hialuronic, sau nu.

La noi, in cabinet poti opta pentru injectarea cu acid hialuronic tip Russian Lips sau Butterfly Lips, pentru buze mai pline, care au o volumetrie placuta si in inaltime.

Prin liftingul de buza superioara se scurteaza dintr-o singura interventie, distanta prea mare dintre buza superioara si nas. Astfel se va ridica si se va pune in evidenta Arcul lui Cupidon si se va vedea mai mult din portiunea de buza rosie, din interior.

Tehnica se realizeaza in 4 pasi:

1. Dupa consult, se stabileste care e rezultatul dorit si se face trasarea liniei unde va trebui sa se intinda pielea

2. Se face anestezie locala, pentru a indeparta disconfortul

3. Se inlatura o mica portiune de piele si se coase.

4. Se scot firele dupa 5-7 zile.

Senzatia de usoara inflamatie dispare in 2-3 zile si se pot aplica comprese reci, pentru a calma zona.

Beneficiile procedurii de lifting buza superioara

  • Capeti un look mai tanar si mai atragator
  • Rezultatele sunt vizibile imediat
  • Liftingul este o procedura permanenta. Spre deosebire de metoda de volumizare cu acid, care e temporara, la aceasta nu va trebui sa revii in cabinet.
  • Procedura dureaza aproximativ 40 minute.

Creeaza-ti un look perfect si seducator cu procedura de lifting buza superioara. Programeaza-te la medicul specialist pentru consultatie, ca sa iti recomande tratamentul cel mai potrivit pentru tine. 021.321.3333 / 0752.321.333.

Pret: 1200 euro

Contacteaza-ne