Laminare sprancene

Laminare sprancene- look perfect definit si conturat

Chipul tau devine mai expresiv, cu linii perfecte si armonioasa, datorita noului serviciu de laminare sprancene.

Acum, ca trendurile de beauty si make-up duc inspre un look mai natural si mai sexy, laminarea sprancenelor este un must-do. Procedura este varianta perfecta pentru ingrijirea si hranirea sprancenelor dese si bine definite.

De regula, pentru a intensifica si accentua ochii, laminarea sprancenelor merge perfect cu laminarea genelor. Astfel, ochii devin mult mai expresivi, atragatori si mai bin conturati.

In ce consta laminarea sprancenelor?

Procedura se efectueaza timp de o ora, in care se pregatesc si definesc sprancenele cu substante speciale, ce nu afecteaza pielea. Atentie insa, nu este indicat sa pensati firele de par inainte de a merge la salon, intrucat puteti afecta forma sprancenelor.

Prin acest tratament de beauty sunt tratate firele rebele, oferindu-le un aspect mai organizat, si mai arcuit. Nuanta se ajusteaza in functie de tonul pielii si culoarea parului din cap.

Toata sedinta se realizeaza fara disconfort si fara sa afecteze tesutul pielii din jurul arcadei sau al ochilor.

Durata procedurii este de aproximativ 45 de minute.

Laminarea sprancenelor are efecte indelungate, iar pentru a se mentine mai bine este recomandat sa o repetati dupa cel putin o luna.

Cui ii este recomandata laminarea sprancenelor?

  • Serviciul este indicat persoanelor cu sprancene dese, care vor sa imblanzeasca aspectul acestora. Se obtine un efect de sprancene arcuite, stilizate, cu fire perfecte, ce contureaza liniile fetei.
  • Nu mai este nevoie de creion de sprancene, pomada sau tatuarea lor, daca vreti un look mai natural si mai catchy.
  • Economisiti timp cu machiajul, fiind mereu gata de a va etala frumusetea, in orice moment.
  • Prin aceasta procedura sunt acoperite spatiile goale si se pigmenteaza sprancenele cu o nuanta cat mai apropiata de culoarea naturala.

Daca vreti sa aratati perfect oriunde ati merge, fara sa va machiati zi de zi, programati-va pentru serviciul de laminare sprancene, la 021.321.3333 / 0752.321.333.

Contacteaza-ne