Laminare gene

Laminare gene- ochi atragatori pentru un look natural si elegant

Genele lungi, curbate si dese sunt visul oricarei femei. Ochii devin mult mai expresivi, chiar si fara machiaj, cand apelezi la serviciul de laminare gene.

Poti sa obtii un look natural sau glamour, doar cu o simpla ajutare a linie genelor.

Acum, nu mai ai nevoie sa-ti aplici rimelul imediat de dimineata. Te poti bucura de un aspect atragator, chiar si fara make-up.

In ce consta procesul de laminarea genelor?

Aceasta este o tehnica de beauty, de crubare, ridicare, vopsire si hranire a genelor. Daca vrei gene spectaculoase, acesta este serviciul de care ai nevoie.

Practic, beneficiezi de o procedura 2 in 1: o metoda de styling si infrumusetare, dar si tratament pe termen lung. Genele minunate se mentin pana la 6 saptamani.

Daca inainte se facea permanent de gene, aceasta metoda este non-invaziva si mult mai sanatoasa. Nu este afectata pleoapa si genele se mentin mai bine, fara sa cada cu usurinta.

In plus, este un mare avantaj pentru femeile grabite, care n-au timp de aplicarea machiajului in fiecare zi, sau cele cu ochi sensibili la rimel sau mascara.

Cine poate apela la serviciul de laminare a genelor?

Serviciul este indicat atat femeilor care vor sa faca o pauza de extensii, celor care nu vor sa-si aplice gene false, cat si celor cu gene scurte si rare.

Laminarea genelor ofera un plus de volum si expresivitate genelor naturale, creand un aspect natural si seducator.

Persoanele care fac o pauza intre serviciile de extensii pot apela la acest tratament de regenerare. Genele devin mai dese, mai bogate, si pielea pleoapei nu ramane iritata, ca in cazul altor proceduri.

Recomandari dupa tratamentul de indesire si stilizare a genelor

  • Procedura dureaza in medie 90 minute, datorita timpului de actiune al subtantelor aplicate. Daca in prima zi genele par usor lipite, dupa aranjarea cu o periuta de rimel, vor arata impecabil si vor capata volum.
  • Dupa aceasta procedura de beauty nu exista restrictii. Pot fi aplicate in aceeasi produse de make-up pentru ochi, creme sau alte cosmetice pentru zona sensibila a ochilor.
  • Tratamentul se repeta la 4-6 saptamani, intrucat cresc gene noi care nu mai au substantele aplicate anterior.
  • Nu este indicata procedura persoanelor care au suferit recent operatii la ochi, fiind necesara o vindecare in prealabil, inainte de laminarea genelor.

Vrei si tu un look ravisant? Apeleaza la serviciul de laminare gene de la Art Estetic.

Contacteaza-ne