Intretinerea genelor

Gene dese si curbate pentru priviri expresive- intretinerea genelor

Vino la Art Estetic pentru a-ti mentine conturul ochilor mai bine definit, cu serviciul de intretinerea genelor.

Lookul perfect al chipului tau poate sa se mentina acum saptamani in sir. Genele curbate si dese sunt un atribut al frumusetii feminine.

In plus, extensiile accentueaza ochii, fara sa fie nevoie de mascara. Cine nu isi doreste ochi mai expresivi fara sa fie nevoie de efort?

Acum ai la dispozitie consultanta si serviciul de intretinere al esteticienilor nostri, specializati in estetica faciala.

Procedura de intretinere este similara cu cea de aplicare a extensiilor. Ele sunt aplicate fir cu fir, la o distanta 0,5-1mm de radacina normala. Firele sunt in culori naturale sau negre, ce accentueaza privirea.

Pentru ca firele cad dupa un anumit timp si cresc noi fire, este necesar un retus.

Cum se realizeaza intretinerea genelor?

Prima procedura consta in aplicarea extensiilor de gene, iar apoi se face unrefill. Practic se umplu firele lipsa pentru a preveni aspectul inegal, dupa ce cad anumite extensii.

Acesta se realizeaza dupa 3-4 saptamani. Intretinerea extensiilor poate dura intre 3 luni si un an, in functie de tipul de extensii aplicate si de genele naturale ale fiecarei persoane.

Persoanele inzestrate cu gene naturale lungi si groase pot suporta greutatea extensiilor un timp mai indelungat (aproximativ un an), in cazul in care nu doresc sa faca pauza.

Indicat este ca sa existe o pauza la a 3-a, maximum a 4-a aplicare de extensii.

In cazul persoanelor cu genele subtiri sau scurte, pauza trebuie facuta dupa 3 aplicari. Inainte de perioada de pauza, extensiile se dau jos cu produse profesionale, care nu lezeaza ochii si pielea.

O alta varianta este aplicarea extensiilor de gene, care se desprind incet in timp, fiind apoi necesara o aplicare a unui set nou.

Vino la Art Estetic pentru a-ti mentine conturul ochilor mai bine definit, cu serviciul de intretinerea genelor. Optional, poti alege si laminarea genelor, pentru un look sexy, de felina.

💎Extensiile pot fi mentinute regulat, in functie de ritmul in care cresc noile fire din gene.

Vrei si tu sa le mentii mai mult timp?

Pret: 200 lei

Programeaza-te la 📲 021.321.3333 / 0752.321.333

🏬Bld. Corneliu Coposu, Nr. 35, Etaj 1, Bucuresti

Contacteaza-ne