Blefaroplastie pleoapa superioara- procedura inovatoare de reintinerire


Look-ul tanar si rejuvenat, cu ochi fresh exista la orice varsta, datorita procedurii de blefaroplastie pleoapa superioara.

Tratamentul chirurgical consta in corectarea si eliminarea surplusului de piele, ce apare in procesul de imbatranire sau datorita conformatiei.

Prin corectarea pleoapei superioare se face si eliminarea micilor depuneri de grasime de sub piele, care accentueaza efectul de oboseala.

Aceasta ingreuneaza privirea si creeaza un efect de ochi obositi si grei, afectand activitatile zilnice, cum ar fi cititul sau privitul la televizor.

Blefaroplastia nu are doar efect de infrumusetare, ci are si rol functional de a elibera ochii de senzatia de ingreunare.

Cand se recomanda operatia de corectare a pleoapei superioare

Operatia de eliminarea a pleoapelor cazute se recomanda persoanelor peste 40 de ani, care isi pierd din productia de elastina si colagen. Datorita acestui proces normal, pleoapele capata acel aspect lasat, efect pe care pielea il are de suferit si din cauza gravitatiei.

Operatia se poate face atat de femei, cat si de barbati. Este recomandat ca pacientii sa nu aiba boli sau inflamatii in zona ochiului, in acest caz, asteptandu-se pana la vindecare. 

In plus, pe langa aceasta interventie, se poate opta pentru un lifting cu fire PDO, ce garanteaza pacientului un look mai tanar.

Care sunt pasii in interventia de blefaroplastie pleoapa superioara

Blefaroplastia este o operatie estetica usor de suportat de organism, ce nu necesita o perioada mare de recuperare. Ea se efectueaza cu anestezie locala.

La nivelul pleoapei superioare, se traseaza semnele in care va urma sa se faca excizia. Dupa ce s-a trasat zona de excizie, se trece la eliminarea excesului de piele. Totodata se realizeaza si

corectarea celorlalte probleme, cum ar fi pungile de grasimesi remodelarea ei.

Chiar daca in trecut, acea grasime era eliminata, s-a observat ca efectul nu e unul reintinerit. Astfel, ca se pastreaza si se redefineste ca sa dea aspectul fresh de pleoapa plina, tanara si frumoasa.

Pasul urmator este hemostaza, prin care se evita aparitia sangerarii postoperatorii.

La final, se coase fin pielea cu singur fir, care se suprima la 7 zile. Pansamentele delicate sunt puse la culoarea pielii, pentru a nu se observa o diferenta deranjanta.

Pacientul poate sa-si reia viata si activitatile normale in scurt timp. Inflamatia si vanataile pot persista pana la o saptamana. Nu este recomandat masajul sau machiajul in aceasta perioada.

De evitat expunerea pielii operate la solar sau la piscina in primele zile.

Beneficiile obtinute dupa procedura de blefaroplastie pleoapa superioara:

  • Look mai tanar
  • Ochii sunt mai putin obositi
  • Se reduce aspectul de ochi cazuti si imbatraniti
  • Se pot relua activitatile zilnice, fara sa mai existe acea senzatie de ochi grei

Bucura-te de un chip mereu tanara, de ochi frumosi si atragatori la orice varsta, cu procedura de blefaroplastie pleoapa superioara. Programeaza-te la medicul specialist pentru consultatie, ca sa iti recomande tratamentul cel mai potrivit pentru tine: 021.321.3333 / 0752.321.333.

Mai poti alterna acest serviciu cu eliminarea cearcanelor cu acid hialuronic, pentru un look ferm din interior.

Pret: 800 euro

Contacteaza-ne