Augmentare barbie cu acid hialuronic pentru un profil atragator si ferm


Procedura de augmentare barbie cu acid hialuronic este cheia unui profil perfect. Apreciata atat de femei, cat si de barbati, interventia a devenit in scurt timp una din cele mai populare alegeri in estetica faciala.

Pe langa marirea mentonului cu acid hialuronic, se poate opta si pentru un contur mandibular. Acesta redefineste toata zona de sub urechi pana in varful barbiei si da fetei un aspect tonifiat si luminos.

 

Ce avantaje obtii dupa o sedinta de remodelarea barbiei cu acid hialuronic

  • Chip perfect sculptat
  • Look mai tanar cu piele intinsa
  • Volumetrii perfecte
  • Barbie frumos definita, cu un aspect placut nivelat
  • Un chip simetric si mai atragator
  • Piele mai hidratata, luni in sir

Cum se realizeaza tratamentul de augmentare menton cu acid hialuronic

 

 Prin procedura de corectare a barbiei, se modifica forma si marimea ei. Este o interventie minim invaziva, de tipul fillerelor cu acid hialuronic. Nu necesita perioada de recuperare si nu doare.

Totul se efectueaza cu un anestezic local, de tipul unei creme, ce elimina senzatia de disconfort.

Prin aceasta se repara:

– barbia prea mare sau prea mica, fara volum

– volum din profil pentru “barbia ascunsa”

– forma neregulata, cu spatiu in mijloc, patrata, etc

– se reduce efectul de barbie dubla.

De ce sa optezi pentru augmentare barbie cu acid hialuronic

Procedura dureaza in medie 30 de minute si consta in injectarea de acid hialuronic special creat pentru conturarea fetei. Noi recomandam brandul Juvederm Voluma, care se mentine perfect pana la 6-8 luni, in functie de pacient.

Acidul hialuronic folosit este o substanta ce stimuleaza elasticitatea si fermitatea pielii, ideal cand incepe procesul de imbatranire.

Juvederm este un acid special conceput pentru a restabili si a oferi volu si pentru conturarea faciala in zona obrajilor si a barbiei.

Rezultatele perfecte au un efect foarte natural, si se vad imediat dupa procedura. Este bine de stiut, ca absorbtia in totalitate si rezultatul final va fi vazut in aproximativ 2 saptamani, dupa asimilarea lui in piele.

Interventia poate fi asociata cu alte tehnici care ofera un aspect uimitor tenului: lifting cu fire PDO sau volumizare pometi.

Aceste metode, spre deosebire de operatiile estetice, nu au efecte temporare, putand fi refacute la cateva luni, dupa ce efectul s-a estompat.

Pielea ramane ferma, mai plina din interior si are un aspect rejuvenant, imediat. Totodata, nu raman cicatrici, ci o usoara senzatie de inrosire de la intepatura, care dispare in cateva ore.

Se poate aplica o comprese rece, pentru a evita aparitia echimozelor.

Bucura-te si tu de un ten armonios, mai plin de volum si de fermitate, cu trtamentul de augmentare barbie cu acid hialuronic. Programeaza-te la medicul specialist pentru consultatie, ca sa iti recomande tratamentul cel mai potrivit pentru tine: 021.321.3333 / 0752.321.333.

Pret: 390 euro

Contacteaza-ne