Despre noi

Frumusetea este

o stare de spirit:

porneste din interior si se vede impecabil la exterior. La clinica noastra ai servicii estetice de calitate, cu rezultate impresionante!

Bine ai venit in clinica noastra de frumusete si sanatate!

Dedicati trup si suflet increderii in sine create prin tratamente estetice, la noi vei gasi o gama variata de proceduri care sa te aduca aproape de cea mai buna versiune a ta. Clinica noastra s-a nascut din dorinta de a oferi oamenilor posibilitatea de a-si imbunatati aspectul, modul in care se simt si atitudinea pe care acestia o au in clipa in care sunt multumiti de exteriorul lor.

Te asteptam sa ne cunosti mai bine

Daca iti doresti un tratament facial de ultima generatie gata sa te reintinereasca, noi suntem alegerea potrivita. De ce? Pentru ca intelegem nevoile omului modern, dorinta acestuia de autoperfectionare, iar noi o facem din suflet si cu suflet pentru a atinge aceste idealuri personale.

Imediat cum vei pasi in clinica noastra vei fi intampinat cu multa caldura de catre medicii nostri esteticieni. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa te bucuri de tratamentele in urma carora vei pleca acasa nu doar cu un look nou, dar si cu si mai multa incredere si o stare de bine.

Medicii nostri esteticieni sunt pe cat de profesionisti, pe atat de prietenosi! Dr. Gabriela Constantinica abia asteapta sa te cunoasca si sa iti ofere cele mai bune sfaturi prin care sa iti pui frumusetea in evidenta! 

Dupa ce mainile-i pricepute iti vor elimina ca prin magie cearcanele sau ridurile, iar buzele tale vor deveni mai pline si mai apetisante, te vei intreba de ce nu ne-ai vizitat mai devreme.

Dr Gabriela Constantinica

 

Te poti lasa chiar si in grija unor maini masculine. Dr. Cristofor Derioiu, specialist in Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, te va ajuta sa ajungi la cea mai buna versiune a ta.

 Fie ca vrei sa apelezi la tratamente cu botox, bichectomie sau conturing mandibular, nu e nimic din ce Dr. Cristofor Derioiu nu poate realiza, ducand estetica faciala la nivel de arta.

Dr Cristofor Derioiu

Credem in relatiile bazate pe incredere si profesionalism, iar noi te asiguram ca iti vom oferi chiar acel boost de incredere, frumusete si tonus psihic de care aveai nevoie pentru a te simti in forma maxima. 

Programeaza-ti o vizita la clinica noastra sau descopera in sectiunile de pe site-ul nostru toate serviciile noastre moderne si afla ce putem face pentru tine; vei fi surprins placut sa constati ca terapiile pe care le oferim sunt bazate pe tehnologii de ultima generatie, cu rezultate maxime, menite sa simplifice viata pacientilor nostri, dar si sa o infrumuseteze cu succes.

Contacteaza-ne si fa-ti o programare: 021.321.3333 / 0752.321.333

Despre noi Art Estetic