Volumizare buze si topire acid hialuronic- cele mai in voga tehnici

Volumizare buze si topire acid hialuronic- cele mai in voga tehnici

Cele mai noi tehnici de volumizare buze si topire acid hialuronic au cucerit lumea industriei de beauty si in Bucuresti.

La clinica Art Estetic, poti beneficia de servicii de estetica personalizate, care sa-ti redefineasca frumusetea. Chipul este cu siguranta primul care ramane in mintea tuturor, inca de la prima intalnire.

Buzele pot fi reconturate si puse-n evidenta cu cea mai noua metoda de marirea buzelor cu acid hialuronic- No migration.

Aceasta tehnica se deosebeste de metodele clasice, intrucat nu lasa acidul hialuronic sa migreze, sau sa creeze granuloame.

Metoda este un adevarat ajutor pentru persoanele care vor buze mai mari, mai bine conturate, dar si pentru medicii esteticieni. Datorita injectarii in zone definite, pe lungimea buzelor, se creeaza un aspect mai plin si mai bine conturat, fara sa se formeze granuloamele.

Ele apar dupa cateva injectari clasice repetate, si sunt mici formatiuni de acid care necesita topire, si care creeaza un aspect asimetric buzelor.

Topire acid hialuronic- hialuronidaza

Aceasta metoda realizata in cadrul clinicii se face controlat, si are ca rezultat topirea acumularilor de acid hialuronic. Acesta se depune intr-un mic spatiu ce se formeaza intre muschiul buzei si piele, intrucat nu are o zona de tesut tare care sa-l ghideze.

Chiar daca acidul este o subtantata ce apare-n corpul nostru, atat la nivelul ligamentelor, ochilor si pielii, uneori poate ramane fara sa fie absorbit.

Hialuronidaza are efect in cateva minute si efectul se poate vedea instant, insa uneori poate fi ascuns sub un edem al intregului tesut moale. In aproximativ 2 zile se buza isi revine la normal.

Poate fi folosita o topira totala sau partiala, pentru a crea profunzime buzelor. Daca este mai mult acid stocat, se poate reveni pentru procedura.

Pret sedinta: 800 lei

Pana la injecaterea cu acid hiealuronic, se recomanda o pauza de 2 saptamani pana la orice procedura pe acea zona pentru ca produsul inca lucreaza. In anumite situatii, pot fi necesare sedinte suplimentare de topire cu hialuronidaza.

Beneficii volumizare buze Tehnica No Migration:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Se face cu anestezie stomatologica, dupa care se injecteaza acidul de-a lungul liniei buzei superioare sau usor sub dunga alba a buzei superioare, pentru a desavarsi conturul.
  • Nu duce la formarea de depuneri cu acid hialuronic, care sa creeze acele buzele asimetrice, proiectate in fata
  • Se obtine un aspect mai natural si mai elegant
  • Buza de sus are mai mult volum pe inaltime, si nu pe latime
  • Dupa oprirea sedintelor de marire, se resoarbe acidul fara sa lase in urma granuloame.
  • Acidul ramane fix in zonele conturate, fara sa se deplaseze deasupra sau in micile spatii moi ale buzei
  • Se reduc ridurile fine
  • Se corecteaza ridurile fumatorilor, care apar in diagonala, din zona nasului spre Arcul lui Cupidon.
  • Nu apar alergii sau reactii adverse.

Pret acid hialuronic: 1 ml Stylage- 380 euro

Mentiune: sunt normale vanatai mici sau o inrosire a buzelor, dupa injectare, acestea se reduc in cateva ore cu aplicarea unei compresii reci.

Ofera-ti un chip fresh si reintinerit, cu buze pline si programeaza-te la numarul 021.321.3333 / 0752.321.333 pentru serviciul de volumizare buze cu acid hialuronic sau topire acid hialuronic, in Bucuresti.

Contacteaza-ne

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *