Marire buze cu acid hialuronic- cea mai noua tehnica No Migration

Marire buze cu acid hialuronic- cea mai noua tehnica No Migration

Cu noua tehnica de marire buze cu acid hialuronic, se creeaza buze mai voluptoase, fara ca acidul sa migreze. Aceasta procedura de top este un adevarat ajutor pentru persoanele care vor buze mai pline, dar si pentru medicii esteticieni. Datorita injectarii in puncte cheie, de-a lungul buzelor, se creeaza un aspect mai plin si mai bine conturat, fara sa se formeze granuloamele.

Granuloamele sunt mici formatiuni de acid care necesita topire, si care creeaza un aspect inestetic buzelor.

De ce este mai buna aceasta tehnica de volumizare buze:

 •  Se realizeaza fara durere, de-a lungul liniei buzei superioare sau usor sub dunga alba a buzei superioare, pentru a desavarsi conturul.
 •  Nu creeaza noduli de acid hialuronic care sa creeze acele buze inflamate, de tip duck-face
 •  Se obtine un aspect mai natural
 •  Buza de sus poate arata ca dupa un lifting, doar din injectare
 •  Nu se denatureaza designul buzelor, iar dupa incetare, se resoarbe acidul fara sa lase depuneri inestetice
 •  Acidul sta intr-un singur loc, in zonele care au fost injectate, fara sa se deplaseze deasupra sau in micile spatii moi ale buzei
 •  Se reduc liniile fine
 •  Se pot corecta ridurile fumatorilor, care apar in diagonala, din zona nasului spre Arcul lui Cupidon.
 •  Procedura se poate repeta pentru a se pastra buzele mai pline, fara sa inflameze tesutul sau sa creeze reactii alergice.
 • Nota: vanataile sau roseata dupa injectare se reduc in cateva ore si este un proces normal.
 •  Buzele nu devin proiectate mai in fata, intr-o maniera inestetica.

La Art Estetic, medicii pot beneficia de noi informatii in cadrul cursului de injectare cu acid hialuronic One on One sau cursului de injectare de grup.

In cadrul cursurilor se pot dobandi:

- cunostinte mai amanuntite despre anatomia gurii si a fetei

- despre nervii, zonele de injectate si sistemul muscular al fetei

- demonstratii de injectare cu acid hialuronic: contur, arcul lui Cupidon, volumizare,

- metoda de topire a acidului: hialuronidaza- eliminarea acidului migrat

Cand sa apelam la fillere cu acid hialuronic

 •  Marirea buzelor este indicata persoanelor peste 18 ani, atat femeilor, cat si barbatilor, care isi doresc sa-si infrumuseteze lookul.
 •  Pe langa efectul de volumizare instant, aceasta procedura tot mai populara ajuta si la eliminarea ridurilor.
 •  Persoanele care au suferit accidente sau care au avut o deformare congenitala, sau un accident, isi pot redobandi frumusetea.
 •  De asemenea, buzele marite dau timpul inapoi si creeaza pe loc un look mai tanar si mai atragator.
 •  Cand exista o deformare sau o asimetrie vizibila, acestea pot fi corectate prin injectarea in buze.
 •  In timp, pielea isi pierde din elasticitate, iar conturul poate fi tot mai diminuat. Buza de sus poate fi reconstruita si retrasata cu ajutorul injectiilor cu acid hialuronic.
 •  Tot fillerele cu acid sunt de ajutor pentru ridicarea colturilor, ce creeaza un zambet discret si un efect de ridicare al gurii.

 

Persoanele care apeleaza des la injectarea cu acid hialuronic, adica la 6 saptamani, tot vor avea anumite reminiscente de acid. Acesta se va deplasa in locurile moi, iar prin injectari repetate, va aparea o umflatura cu aspect artificial.

Pentru a recrea buzele si pentru a redefini frumusetea, este necesara ca mai intapi sa se faca hialuronidaza.

Medicii specialisti recomanda ca in cazul injectarii de 6-8 ori, in decurs de 2 ani, sa se faca o topire a acidului. Altfel, acidul va migra in partea de sus, deasupra buzei.

Aceasta procedura se efectueaza si in cadrul clinicii noastre, cu 800 lei. Abia dupa vindecare, cel putin 2-3 saptamani, se poate trece la o noua procedura de volumizare buze.

Buze naturale si sexy cu tehnicile de marire buze cu acid hialuronic tip Russian Lips si Butterfly Lips

Butterfly Lips este noua tehnica derivata din Russian Lips. In cazul ambelor proceduri inovatoare se acorda un interes pe realizarea volumului pe inaltime. Astfel, se evita aspectul de buze lasate, ca in cazul injectarii clasice, pe toata lungimea gurii.

Un alt punct forte este arcuirea a buzei de sus. Accentul cade pe arcul lui Cupidon. Prin procedura Butterfly Lips, curbura de sub nas a buzei superioare devine mai proeminenta, ca aripile unui fluture. Se poate folosi un tip de acid hialuronic pentru reconturare, de densitate mai vascoasa si mai ales o tehnica atenta de microinjectari multiple in puncte diferite.

Rezultatul obtinut este unul de buze pline, arcuite, proeminente, cu efect de lifting al buzei superioare.

Ce redefineste aceasta tehnica este efectul natural, de papusa, inspirat de frumusetea femeilor din Rusia. Cunoscute pentru chipul lor, acestea au lasat o amprenta in lumea trendurilor de infrumusetarea. Gura mica si cu buze pline este un simbol al tineretii, frumusetii si al senzualitatii.

Procedura este in voga atat in randul vedetelor din afara, cat si in randul pacientilor din tara. Mai mult, faptul ca acidul ramane intr-un loc garanteaza pacientilor un look atragator, ca-n prima zi, mai mult timp.

Daca se face doar o singura procedura, nu este indicat sa fie injectat mai mult de 1 ml de acid. Acest lucru se face treptat, pentru a preveni craparea buzelor sau impingerea acidului in alte zone moi ale gurii.

Cat se mentin rezultatele si cum arata buzele dupa injectare

La fiecare pacient, este diferit procesul de metabolizare. Asta inseamna ca organismul poate resorbi mai usor acidul. Primele injectari nu se mentin luni in sir, iar la inceput se repeta procedura mai frecvent pentru a crea acea plinatate a buzelor.

De retinut: Buzele construite de la zero se fac treptat! Este de preferat la inceput sa se faca injectarile mai frecvent si in cantitati mai mici pentru a sustine forma, decat mai mult acid deodata.

Imediat dupa injectare, se poate observa o senzatie de inrosire si o senzatie de inflamare, ce dispare cu o comprese rece sau cu un unguent pe baza de arnica.

Nu este indicat sa se faca masaj puternic sau alte proceduri ale buzelor sau fetei, la 24 ore dupa injectare.

Procedura in sine dureaza 15 minute si se realizeaza cu anestezic local sau crema anestezica, pentru a diminua durerea.

Vezi mai multe despre tipurile de acid si felul in care se realizeaz injectare, precum si recomandari, in articolul Marirea buzelor cu acid hialuronic- Tipuri de injectari recomandate.

Ofera-ti lookul pe care-l doresti si programeaza-te la numarul 021.321.3333 / 0752.321.333 pentru serviciul de marire buze cu acid hialuronic in Bucuresti.

Contacteaza-ne

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *