Epilarea cu laser. Care sunt cele mai importante avantaje?

Epilarea cu laser. Care sunt cele mai importante avantaje?

Pilozitatea nu isi gaseste locul pe un corp de femeie ingrijit. Daca in trecut eliminarea parului dee pe maini, picioare sau zone intime era o misiune extrem de dificila, astazi lucrurile stau cu totul si cu totul diferit.

Cu ajutorul unor aparate performante precum Elysion Pro, parul nedorit dispare definitiv, fara niciun fel de durere si fara riscuri.

Elysion Pro este cel maai nou aparat de epilare cu laser care asigura o epilare definitiva perfecta, indiferent dee tipul de piele, de culoarea pielii sau de perioada anului. Spre deosebire de alte epilatoare cu laser, Elysion Pro distruge doar foliculii firelor de par din derm, protejand doate tesuturile inconjuratoare.

Care sunt principalele avantaje ale epilarii definitive cu laserul Elysion Pro?

1. Tratamentul este 100% sigur. Epilarea cu Elysion Pro nu este invaziva si nu are efecte secundare. Procedura este una sigura si cat se poate de eficienta impotriva parului nedorit iar riscul de a aparea infectii ale pielii dupa eliminarea parului ( asa cum se mai intampla in cazul epilarii cu ceara sau cu alte metode ) este inexistent;

2. Rezultatul consta intr-o piele fara par si in acelasi timp mai catifelata si mai moale.

3. Rezultatele sunt pe termen lung. Epilarea definitiva cu laserul Elysion Pro este o investitie pe termen lung, deoarece te scuteste de orele intregi pierdute pentru indepartarea parului cu ceara, cu lama sau cu alte solutii. Evident, te ajuta sa economisesti si bani pe termen lung;

4. Sedintele de epilare definitiva au o durata mica.

5. Oricine poate apela la acest tip de epilare, inclusiv persoanele care se confrunta cu iritatii ale pielii sau piele sensibila.

Cum functioneaza Elysion Pro?

Elysion Pro este cel mai nou si mai inovator aparat pentru epilarea definitiva. Conceput de Cocoon Medical, acesta functioneaza pe principiul fototermolizei selective. Practic, cu ajutorul caldurii si al luminii, reuseste sa distruga doar foliculii de par.

Spre deosebire de alte aparate, acesta este foarte confortabil de folosit, producand o senzatie chiar placuta la nivelul pielii.

Pentru a putea scapa definitiv de firele nedorite de par este nevoie de 6-8 sedinte, efectuate la un interval de 6-8 saptamani. Dupa aceset sedinte vei descoperi ca parul nu va mai creste, radacinile firelor fiind distruse in totalitate. Astfel, vei putea sa scapi de aparatele clasice de epilat, de ceara sau de lama si sa te bucuri de o piele fina, fara niciun fir de par.

Contacteaza-ne

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *